Zatvori
Poslovni Puls
29/03/2013

Veliko zanimanje za ponudu hrvatskog medicinskog turizma

Na jednom od vodećih svjetskih specijaliziranih sajmova za medicinski turizam, IMTEC-u u Monacu, Klaster medicinskog turizma predstavio je ponudu hrvatskoga medicinskog turizma. Iznova se pokazalo da je hrvatska ponuda u tom segmentu prepoznata i cijenjena u svijetu...

Posjetitelji sajma i poslovni partneri veliko su zanimanje pokazali za stomatološke usluge, rehabilitaciju, wellness i estetske zahvate u svim hrvatskim regijama.

Izvijestivši o nastupu na sajmu u Monacu, koji je održan potkraj ovog mjeseca, voditelj Klastera medicinskog turizma Zoran Jelić istaknuo je da je u sklopu sajma promovirano novoosnovano Globalno vijeće za zdravstveni turizam (Global Healthcare Travel Council). Hrvatskoj je ponuđeno počasno mjesto u tom vijeću, a za potpredsjednika je predložen upravo Jelić.

Globalno vijeće za zdravstveni turizam radi na podizanju svijesti o važnosti zdravstvenog turizma kao jedne od najbrže rastućih industrija u svijetu te jačanju pozicije tog sektora na globalnom tržištu.

Na sajmu se ove godine predstavilo 90 izlagača iz 27 zemalja, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram