Zatvori
Poslovni Puls
04/04/2013

SKANDAL: Osnivač TechCruncha optužen za višestruko zlostavljanje i silovanje!

Osnivač poznatog tehnološkog bloga TechCrunch koji pokriva zbivanja na američkoj startup sceni - optužen je za višestroko zlostavljanje i silovanje...

Nevolje u naoko idiličnoj Silicijskoj dolini...

Poznati ulagač i bloger Michael Arrington optužen je za višestruko fizičko i emotivno zlostavljanje od strane bivše djevojke Jenn Allen koja je u razgovoru za Gawker Arringtona optužila za višegodišnje zlostavljanje.

Javivši se u komentarima na Gawkerovom članku Allen je otišla i korak dalje s novom optužbom kako je Arrington silovao njezinu prijateljicu prije 5 mjeseci.

Iako je vijest o Arringtonovoj tamnoj strani mnoge iznenadila, nekolicina njegovih bivših prijatelja i suradnika putem Facebooka objavili su kako slične glasine o Arringtonovom nasilnom ponašanju prema ženama kolaju Silicijskom dolinom već godinama.

Zanimljivo je spomenuti kako gotovo niti jedan mainstream medij nije prenio Gawkerovu ekskluzivu, što možda i ne bi trebalo čuditi s obzirom da je Arrington jedan od najmoćnijih ljudi u Silicijskoj dolini.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram