Zatvori
Poslovni Puls
18/04/2013

Zoran Milanović: Veliki investicijski projekti su "pred vratima"

Premijer Zoran Milanović poručio je danas da Vlada samo radom i rezultatima može uvjeriti građane da zaslužuje njihovo povjerenje...

Otvarajući današnju sjednicu Vlade, premijer je čestitao ministru uprave Arsenu Bauku na tome što je sredio biračke popise jer, kako je rekao, inače bi izlaznost na nedjeljnim izborima zastupnika u Europski parlament bila 15, a ne 20 posto.

"Radom i rezultatima, a ne poziranjem, trebamo uvjeriti građane da zaslužujemo njihovo povjerenje", rekao je premijer te naglasio da su u procesu realizacije brojni projekti, a prepreka u Hrvatskoj, dodao je, ima kao i u svakoj zapadnoj državi. "Ni više, ni manje, a bit će ih sve manje", ustvrdio je.

Naveo je pritom kako je niz projekata "doslovno pred vratima, u predvorju" - od Vukovara, Slavonije, Kupara, Dubrovnika, Pelješkog mosta za koji je premijer rekao da će se isto raditi kad Hrvatska dobije novac iz EU.

Izdvojio je i željezničku prugu Botovo-Rijeka, naglasivši da je riječ o investiciji od nekoliko milijardi eura, Plomin, energetske projekte, hotelsko poduzeće Brijuni te naglasio da je riječ o "stvarima pred čijom realizacijom praktički ne bi više trebalo stajati ništa".

"Rezultati će se vidjeti, a onda će i ljudi valjda to prihvatiti", zaključio je Milanović, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram