Zatvori
Poslovni Puls
19/04/2013

Stižu Brazilci: Hrvatska proglašena najboljom međunarodnom destinacijom!

 Udruženje brazilskih turističkih novinara-ABRAJET proglasilo je Hrvatsku najboljom međunarodnom destinacijom za turiste iz Brazila, dodijelivši joj priznanje u sklopu godišnjih nagrada "Najboljih deset turizma" ("Os Dez Mais do Turismo"), izvijestili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ)...

Tu nagradu u Brazilu 28 godina dodjeljuje medijska grupacija Brazil Travel News, pod čijim se "krovom" nalazi nekoliko vodećih brazilskih turističkih časopisa i televizijskih emisija.

Nagrada će Hrvatskoj biti uručena na posebnoj svečanosti 7. svibnja u Sao Paolu.

Iz HTZ-a napominju i da brazilski novinari ne biraju najbolja odredišta za svoje turiste putem nominacija nego u konkurenciju ravnopravno ulaze sve zemlje svijeta.

Proteklih godina to brazilsko priznanje dobile su tradicionalno popularna odredišta za brazilske turiste, Orlando, Velika Britanija i Florida.

Takvo priznanje je i još jedna potvrda rastuće popularnosti Hrvatske među brazilskim touroperatorima, turističkim novinarima i samim turistima koji pojačani interes za Hrvatsku iskazuju zadnjih godina, naglašavaju iz HTZ-a.

Tome u prilog idu i statistički pokazatelji po kojima je u Hrvatsku u 2011. došlo 56 posto više brazilskih turista nego 2010., a taj se trend nastavio i u 2012. kad ih je došlo 44 posto više.

U idućih nekoliko mjeseci Hrvatska će imati i pojačanu medijsku promociju unutar programa grupacije Brazil Travel News, a jedan od najjačih je tjedna emisija TV Travel News koja donosi novitete iz industrije i destinacija i prati ju oko šest milijuna Brazilaca.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram