Zatvori
Poslovni Puls
25/04/2013

Vlasnik Večernjeg lista preuzeo vodeći slovenski portal za zapošljavanje

Styria Digital Holding jučer je postala vlasnikom slovenskog portala za zapošljavanje mojedelo.com. Iz kompanije najavljuju da se će se i dalje širiti na slovenskom digitalnom tržištu, gdje već imaju portal sa oglasima "bolha.com" (koji ima 4.6 milijuna posjeta mjesečno) i news portal "zurnal24.si" te agenciju za digitalno oglašavanje "Interactive Agency"...

"Najbolji portal za zapošljavanje Moje Delo je savršeni dodatak uspješnim Styrijinim portalima u Sloveniji", kazao je izvršni direktor Styria Digitala, Peter Neumann te dodao kako je MojeDelo, zajedno sa oglasnikom "bolha.com", važna komponenta za daljnje širenje Styria Media Groupe koja drži vodeću tržišnu poziciju u Sloveniji.

Moje Delo je osnovano 2003. godine u Ljubljani, ima 18 radnika te je nedavno napravilo prihod od 1,3 milijuna eura. Sa dosegom od 720 tisuća posjeta mjesečno, "mojedelo.com" zauzima prvo mjesto u Sloveniji. Osnivači Aleš Zalatel i Tomaž Dimnik će ostati u Upravi kao generalni menadžeri.

Styria Digital Holding je podružnica Styria Media Group AG. Na svojim glavnim tržištima u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram