Zatvori
Poslovni Puls
29/04/2013

Referendum neuspješan - Golf Park Dubrovnik ide dalje?

Listići se još prebrojavaju, no referendum za projekt "Golf park Dubrovnik" nije prošao. Naime, prema posljednjim podacima minimalnih 50% plus jedan birač nije izašao na referendum - tek njih 30-ak posto. Stoga će i Državno izborno povjerenstvo prije no što je najavljeno objaviti rezultate referenduma...

"Podaci o odazivu Dubrovčana na referendum za projekt "Golf park Dubrovnik" pokazuju da je svima prihvatljiv i da su se građani toga grada odlučili za razvoj", izjavila je Maja Brinar Frenkel, supruga izraelskog investitora u taj projekt Aarona Frenkela, ocijenivši kako su Dubrovčani time poslali poruku svim investitorima da su dobrodošli ne samo u taj grad nego i u cijelu Hrvatsku.

"Zahvalila bih Dubrovčanima što su se odlučili za razvoj, za novi zamah za Grad, i drago mi je što se taj projekt pokazao prihvatljivim svima", kazala je Brinar Frenkel gostujući u središnjem Dnevniku HTV-a. "Time su potvrdili ne samo da žele taj projekt, već su pokazali i svim drugim investitorima da su dobrodošli, ne samo u Dubrovnik nego i u cijelu Hrvatsku", dodala je.

"Voljom građana Dubrovnika referendum o golf-parku na Srđu nije uspio, stoga pozivam sve aktere koji su sudjelovali u ovom procesu proteklih mjeseci da poštuju volju Dubrovčana", kazao je prokurist tvrtke Razvoj golf d.o.o. Ivan Kusalić.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram