Zatvori
Poslovni Puls
16/05/2013

Apple i Google stižu u...Srbiju?

Predsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić najavio je da će američke kompanije Apple i Google doći u Srbiju do kraja godine...

Dačić je nakon posjeta tvrtkama Google, Apple i Cisco u Silicijskoj dolini u Kaliforniji, istaknuo da se očekuje otvaranje njihovih predstavništava u Srbiji, uz ocjenu da će dolazak američkih divova poboljšati imidž Srbije, objavila je Vlada Srbije, a prenosi Index.

Prema njegovoj ocjeni, imajući u vidu to da je Srbija lider u regiji, "nije logično da spomenute tvrtke nemaju svoja predstavništva u našoj zemlji".

Dačić je naglasio da će Srbija poduzeti sve neophodne mjere kako bi se osiguralo njihovo prisustvo na tržištu Srbije, i najavio da će predstavnici tih kompanija za nekoliko mjeseci posjetiti Beograd, kada će o tome biti razgovarano.

Premijer je, govoreći o sastanku u kompaniji Cisco, rekao da je na dnevnom redu bilo više tema, od kojih je jedna i digitalizacija televizije, što je posao koji Srbija treba završiti u idućih nekoliko godina.

TEME: / / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram