Zatvori
Poslovni Puls
05/06/2013

Hrvatska Facebook aplikacija SocialComments od sada i u mobilnoj verziji

Prije gotovo godinu dana tvrtka Akcijaa predstavila je javnosti FenixApps, projekt koji je hrvatskom, ali i svjetskom tržištu ponudio odlično rješenje za organiziranje nagradnih natječaja u skladu s pravilima na društvenim mrežama, gotove i po mjeri izrađene Facebook aplikacije, a danas jedna od njih nudi se i u mobilnoj verziji i to besplatno...

Prva od početnih dviju FenixApps aplikacija, SocialComments, od samog početka ponuđena je besplatno svim community managerima kao odlično rješenje za interakciju korisnika na Facebook stranici, a zamišljena je kao jednostavni natječaj unutar kojeg korisnici moraju napisati komentar na određenu temu te pozvati svoje Facebook prijatelje da glasaju za njega kako bi imali najveći broj glasova i pobijedili.

Danas, nakon gotovo godinu dana, SocialComments aplikacija instalirana je na preko 1000 Facebook stranica kao što su Renault Slovenija, Pepsi Hrvatska, Microsoft WinDays konferencija, Tele2, itd.

"Osim ove prve, besplatne verzije aplikacije ponudili smo community managerima i njezinu premium opciju unutar koje mogu promijeniti Cover sliku natječaja, te dobiti mail adrese korisnika aplikacije, za prihvatljivi novčani iznos. S obzirom na odlične reakcije community managera, od sada im ovu aplikaciju nudimo i u mobilnoj verziji i ponovno besplatno kako bi što veći broj korisnika mogli privući korištenjem iste i dodatno osnažiti svoj brend. Cilj nam je poslušati povratnu informaciju ostalih community managera i doći do kvalitetnih zaključaka o stvaranju još boljih rješena za organizaciju nagradnih natječaja na Facebooku kako bi svojim korisnicima pružili što kvalitetnije iskustvo na stranicama koje vode", poručili su iz tvrtke Akcija.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram