Zatvori
Poslovni Puls
14/06/2013

Razvodi se medijski mogul Rupert Murdoch

Medijski mogul Rupert Murdoch podnio je zahtjev za rastavu braka od svoje 38 godina mlađe supruge, Wendi Deng Murdoch...

Novinarka Murdochovog Timesa Amy Chozick na Twitteru je napisala: "Rupert je podnio zahtjev za rastavu. Wendi je obaviještena."

U zahtjevu za rastavu kao razlog stoji da je "odnos između muža i žene razbijen nepovratno." Deng je 82-godišnjem Murdochu treća žena. Njih dvoje vjenčali su se 1999. godine i u braku su proveli 14 godina. Imaju dvije zajedničke kćeri.

Wendi je široj javnosti postala poznata obranom Murdocha kada je pogođen pitom sa šlagom 2011. tijekom ročišta o skandalu telefonskih prisluškivanja News Corp-a. Ona je skočila na noge i bacila se na napadača.

Murdochova rastava od druge supruge Anne 1999. rezultirao je nagodbom od 1,7 milijarde dolara - vjeruje se da je to jedna od najskupljih rastava svih vremena. Murdoch je navodno vrijedan 11,2 milijarde dolara, prema izvješću iz ožujka ove godine, prenosi Večernji.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram