Zatvori
Poslovni Puls
24/06/2013

Američki biznismeni žele kupiti splitski Hajduk?

Privatizacija Hajduka uvijek je intrigantna tema, a posebno kad se spominje mogućnost da bi splitski klub mogao dobiti novog vlasnika, investitora koji je spreman uložiti vlastiti novac...

"Da, naš interes je uložiti novac u Hajduk. Zanima nas kupnja dionica kluba, ali prije svega ulaganje u Hajduk", kazao je Jutarnjem Michael Glover, američki biznismen koji je okupio grupu investitora koje zanimaju investicije u Split.

Dolazak Amerikanaca i njihovo otvoreno iskazivanje interesa za ulaganjem u Hajduk veliko je iznenađenje. Ali nije slučajnost. Oni su već uputili pismo namjere Gradu Splitu, a imali su i razgovore sa gradonačelnikom Ivom Baldasarom. U Gradskoj upravi imaju pozitivne utiske, ali još je prerano govoriti o konkretnim potezima.

"Kada se govori o investiranju u sport, smatramo da se ništa ne može mjeriti s Hajdukom. Respektiramo sve ostale sportove, uvijek postoje mogućnosti, ali Hajduk je naš izbor", potvrdio je Glover.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram