Zatvori
Poslovni Puls
27/06/2013

Todorić: Agrokor na svojim policama ima 70 posto domaćih proizvoda

Danas u svakoj zemlji u kojoj poslujemo domaći proizvođači imaju udio više od 70 posto na policama i trudit ćemo se da se taj udio poveća, odnosno da domaći proizvođači dodatno unaprijede svoju konkurentnost – istaknuo je izvršni potpredsjednik Agrokora za poslovnu grupu Maloprodaja Ante Todorić nakon razgovora s predsjednikom PKS-a Željkom Sertićem u Privrednoj komori Srbije...

Todorić je nakon sastanka rekao da Idea i cijela Agrokorova maloprodaja preferiraju posebno domaće dobavljače te one regionalne i da će tako biti ubuduće, javlja B92.

Sertić je ocijenio da je Agrokorovo potpisivanje ugovora o kupoprodaji većinskog paketa dionica Mercatora dio procesa ukrupnjavanja kompanija.

"To su procesi ukrupnjavanja koji će trajati i koji će biti prisutni ubuduće. Imamo obvezu zaštititi svoje proizvođače i osigurati da u trgovačkim lancima bude dobar dio proizvoda iz Srbije", rekao je Sertić.

Predstavnici PKS-a i Agrokora dogovorili su intenzivniju komunikaciju i suradnju u idućem razdoblju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram