Zatvori
Poslovni Puls
04/07/2013

Crna Gora se okreće golf turizmu

Boka Golf u Tivtu unaprijedit će rastuću reputaciju Crne Gore kao turističke destinacije, navodi u svom prilogu o Boka grupi i prvom crnogorskom golf terenu europski nacionalni list Europljanin...

Osnivač Boka grupe, John Kennedy rekao je da cijela Europa priča o Crnoj Gori i prvom golf terenu.

Prema njegovim riječima, očekivanja u pogledu toga što Crna Gora može ponuditi su veliki, "a takvi izazovi su dobri za razvoj turizma".

"Svjedoci smo da ovo tržište prelazi u narednu fazu, u kojoj postaje renomirano tržište sa bazičnim kapacitetima koje svako turističko gospodarstvo mora imati”, naveo je on.

Prvi crnogorski golf teren, između Kavača i Tivta će, kako se navodi, osigurati ključne elemente koje zahtijeva razvoj turizma i bit će jedan od prvih koraka k proširenju turističkog gospodarstva i generiranju prihoda.

“Golf će početi puniti jaz između kraja ljetne sezone i početka zimske skijaške sezone. Postoji veliki interes za ono što se dešava u Crnoj Gori, posebno na ovom projektu. Ovo je divan nagovještaj mogućnosti koje će golf donijeti Crnoj Gori", naveo je Kennedy.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram