Zatvori
Poslovni Puls
24/07/2013

Gospodarstvo nam puca po šavovima, ali imamo aktivnu Vladu na Twitteru

Hrvatska Vlada među najaktivnijim je Twitter profilima te se ponovo nalazi na ljestvici 25 najpovezanijih političkih Twitter računa...

Potvrdio je to istraživački projekt Twiplomacy, agencije Burson-Marsteller (SAD) koji je analizirao ukupno 505 profila vlada, šefova država, ministara vanjskih poslova i utjecajnih lidera u svijetu, priopćeno je iz Ureda vlade.

Vlada Republike Hrvatske na društvenoj mreži Twitter po aktivnosti je zauzela 3. mjesto, odmah nakon Dominikanske Republike i Venezuele, a time je zapravo i potvrdila status najaktivnijeg Twitter računa u Europi i jednog od aktivnijih među vladama i političarima u svijetu, ostavljajući iza sebe Baracka Obamu, Državno tajništvo SAD-a, Bijelu kuću, Europsku komisiju, Ministarstvo vanjskih poslova Velike Britanije, francuske diplomate i mnoge druge.

Što se tiče interakcije s korisnicima, uz Fidži i Austriju, hrvatska je Vlada najkomunikativnija na svijetu, a na razini svih čelnika u Europi, uz poljskog premijera Donalda Tuska i švedskog ministra vanjskih poslova Carla Bildta, Vlada Republike Hrvatske vodi najviše razgovora s drugim Twitter korisnicima, prenosi Večernji list.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram