Zatvori
Poslovni Puls
25/07/2013

Zagrebački inkubator poduzetništva otvara vrata novim startup timovima i projektima!

Prvi startup inkubator u Hrvatskoj i široj regiji otvara vrata trećoj generaciji timova. ZIP je osnovan kako bi odabranim startup projektima pružio infrastrukturu i potporu nužnu u inicijalnim fazama njihova razvoja...

U samo godinu dana rada, Zagrebački inkubator poduzetništva se nametnuo kao najjači startup program u Hrvatskoj i regiji. Trud i rad prepoznali su Sveučilište u Zagrebu, Erste banka, Agrokor, mStart, Iskon i Dell te tako postali strateški partneri ZIP-a. Zip tim radio je na izgradnji startup ekosustava, između ostaloga, organiziranjem konferencija, predavanja i povezivanjem startup projekata s investitorima. Upravo je prije mjesec dana uspješno održana najsunčanija konferencija u regiji - Startup Island na Hvaru.

Svoje mjesto u ZIP-u našle su do sada dvije generacije timova. Timovi prve generacije koji su postali ZIP Alumni su: Publiconn, Mash.me, Fieldpod, BackWay, Content KOD i 2D Market.

Timovi druge generacije (agroNode, Appointment Labs, MadBarz, Potrčko, Sizem, Sport in Time i Startupality)  još uživaju u pogodnostima koje Zagrebački inkubator poduzetništva nudi.

ZIP objavljuje poziv ambicioznim pokretačima startup projekata da se prijave za treću ZIP generaciju! U ZIP coworking prostoru družiti će se i surađivati s čudnim, otkačenim, talentiranim kolegama iz startup zajednice. ZIP mentorska mreža - powered by fantastični domaći i međunarodni poduzetnici i mentori – pomoći će im da pitanja koja ih muče riješe u danima ili satima umjesto mjeseci i godina. Biti dio ZIP-a znači neprocjenjivi exposure medijima i investitorima. Tehnološka potpora omogućena je svakom timu. Sve je ovo za ZIP timove potpuno besplatno.

Rok prijave za treću ZIP generaciju je 01. 09. 2013.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram