Zatvori
Poslovni Puls
31/07/2013

Ulagači iz Emirata u Srbiji grade tvornicu vrijednu četiri milijarde dolara!?

Direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) Božidar Laganin izjavio je u utorak da su arapski investitori iznimno aktivni u Srbiji i da u vrlo kratkom roku očekuje ugovore sa kompanijama iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE)...

"Projekti za koje su zainteresirani i koji se implementiraju su izuzetno složeni - jednostavno traže određeno vrijeme, ali ne postoji zaista ništa što bi ukazivalo da će biti odgođeni", rekao je on novinarima.

Na pitanje o pregovorima s emiratskom IT kompanijom Mubadala iz Abu Dhabija, Laganin je rekao da je taj projekt u predinvesticijskoj fazi i istaknuo je da se "radi se o tehnološki izuzetno složenom i zahtjevnom projektu".

Prema njegovim riječima, procijenjena vrijednost investicije u tvornicu čipova je četiri milijarde dolara, a slične tvornice postoje u New Yorku u SAD i u Njemačkoj, prenose srbijanski mediji.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram