Zatvori
Poslovni Puls
14/08/2013

Dubrovčani dobivaju 10.000 jeftinijih avio karata!

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić na sastanku s vodstvom Croatia Airlinesa rekao je da su Dubrovčanima najveći problem previsoke cijene karata na liniji Dubrovnik – Zagreb...

Istaknuo je da je spreman zakupiti 40 tisuća karata po najjeftinijoj tarifi, koje bi se prodavale građanima Dubrovnika. Uprava je prihvatila taj prijedlog te su najavili da su spremni već na jesen prodati nešto manje od 10 tisuća karata po najjeftinijoj tarifi.

"S obzirom na prometnu izoliranost Dubrovnika, želimo pokrenuti inicijativu da se karte Dubrovnik – Zagreb oslobode plaćanja PDV-a", rekao je Vlahušić, koji za ovu inicijativu očekuje i potporu Vlade, stoji na službenim stranicama Dubrovnika.

"Od ove zime ukida se zimsko letenje na relaciji Dubrovnik – Frankfurt koje je Croatia Airlinesu donosio veliki gubitak", rekao je predsjednik Uprave CA Krešimir Kučko te obećao da će tijekom zime "poraditi na boljem voznom redu za Zagreb".

To bi značilo veći broj polazaka i kraća presjedanja za putnike koji u Dubrovnik putuju preko Zagreba. Najavili su i da će istražiti mogućnost uvođenja linija za Amsterdam i Bruxelles tijekom ljeta, predsezone i posezone, prenosi Večernji.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram