Zatvori
Poslovni Puls
16/08/2013

Hrvatska turistička zajednica uvodi velike promjene

Hrvatska turistička zajednica uvodi novi organizacijski ustroj. Direktorica HTZ-a Meri Matešić istaknula je da je u tijeku sistematizacija Glavnog ureda HTZ-a, a sve kako bi se što bolje pripremili za iduću sezonu za koju još nije predstavljen plan promocije hrvatskog turizma...

Turistički uspješan kolovoz potaknuo je nakon neznatno lošijih početaka sezone promjene i u samoj strukturi Hrvatske turističke zajednice.

Reorganizacija Glavnog ureda zakonski je usklađena sa Strategijom hrvatskog turizma, koju je prihvatio Sabor, ističe direktorica HTZ-a Matešić. Promjene podupire i ministar turizma Darko Lorencin.

Turističke brojke u Dubrovniku su u porastu. Podbacili su jedino hoteli i to za jedan posto. No dobre prognoze ipak počivaju na pametnim odlukama. Koje novosti donosi plan promocije hrvatskog turizma za iduću sezonu, bit će poznato tek u studenom.

Videoprilog HTV-a možete pogledati ovdje.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram