Zatvori
Poslovni Puls
22/08/2013

Ovo su najplaćenije "ljepotice" na svijetu

Forbes je jučer objavio svoju tradicionalnu godišnju listu najbolje plaćenih modela svijeta, na kojoj već sedmu godinu zaredom prvo mjesto suvereno drži brazilska superzvijezda Gisele Bundchen, koja je u proteklih 365 dana svoj račun podebljala s 42 milijuna američkih dolara, prenosi CroModa...

Slijedi je standardna ekipa - Miranda Kerr, Adriana Lima, Kate Moss... Koliko je Gisele 'jaka' najbolje govori podatak da je zaradila čak šest puta više od drugoplasiranje Mirande Kerr, a nadmašila je i svog supruga, sportaša Toma Bradyja, koji je na svoj konto stavio skoro 4 milijuna manje.

Jedino pravo iznenađenje (ujedno i osvježenje) je 25-godišnji kineski supermodel Liu Wen, koja je osvajanjem petog mjesta ušla u povijest kao prva djevojka iz Azije koja se uspjela ugurati među 10 najplaćenijih. Ovaj uspjeh Liu najviše duguje unosnom ugovoru s kozmetičkom kućom Estée Lauder. Kineskinja je prošle godine zaradila 4,3 milijuna dolara.

U skupinu kojom već godinama dominiraju djevojke svjetlije puti ušla je i tamnoputa ljepotica Joan Smalls, koja je sa zarađenih 3,5 milijuna dolara završila na osmom mjestu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram