Zatvori
Poslovni Puls
11/09/2013

Evo što je Apple sinoć predstavio

Apple je sinoć predstavio dva nova iPhonea, među kojima je jedan pristupačan cijenom, a namijenjen je zemljama s gospodarstvima u naglom usponu kako bi se ondje nadoknadio podbačaj u prodaji smartphonea...

Na konferenciji za novinare u sjedištu Applea u Cupertinu blizu San Francisca, izvršni direktor Applea Tim Cook izjavio je da je ove godine potražnja za smartphoneima bila tolika da je kompanija odlučila zamijeniti iPhone 5 dvama novim uređajima.

Prvi među njima, "5C", koji dolazi u plavoj, bijeloj, ružičastoj, žutoj i zelenoj boji, bit će znatno jeftiniji od prijašnjih inačica uspješnog Appleova telefona.

5S, luksuzna inačica koja izravno treba zamijeniti iPhone 5, najnapredniji je telefon dosad i sadržava nevjerojatne tehnologije, rekao je direktor za marketing u Appleu Phil Schiller.

5C će se od 13. rujna moći naručiti putem interneta. Dva nova modela moći će se kupiti 20. rujna u SAD-u, Kini, Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Japanu, Velikoj Britaniji i Singapuru.

Izvršni direktor Tim Cook predstavio je i najnoviju verziju Appleova operativnog sustava za mobitele iOS7, prenosi HRT.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram