Zatvori
Poslovni Puls
11/09/2013

Hrvatskom turističkom biseru prijeti potpuna prometna izolacija

Župan Nikola Dobroslavić na 14. sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije zahvalio se i pohvalio sve djelatnike u turizmu za odlične rezultate u prvih osam mjeseci ove godine...

Naime, Županija je zabilježila najbolje rezultate na Jadranu, pa je tako u osam mjeseci u odnosu na prošlu godinu zabilježeno povećanje broja dolazaka za 10 posto, a noćenja su pritom porasla za 7,5 posto.

Župan je naglasio kako je turistički rezultat odličan unatoč prometnoj izoliranosti Županije. Turističko vijeće TZ DNŽ usprotivilo se najavljenom ukidanju linije Croatia Airlines prema Frankfurtu te je najavljeno kako će biti upućen dopis Vladi, CA i Hrvatskoj turističkoj zajednici kako bi se ta linija zadržala.

Raspravljajući o brodskim linijama TV TZ DNŽ komentiralo je ukidanje linije Dubrovnik-Rijeka te ukidanje linije Dubrovnik-Bari. Najavljeno je kako će se zatražiti da se tijekom zimskih mjeseci održava brodska linija barem do Splita te da se u potpunosti zadrži linija prema Barij, prenosi Slobodna Dalmacija.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram