Zatvori
Poslovni Puls
13/09/2013

Odlično za studente: Panturist uveo besplatni internet u svoje autobuse!

Panturist je zbog povećanog broja učenika i studenata na svojih 30 regionalnih autobusa ponudio besplatan pristup internetu...

Na trideset vozila Panturista instalirana je centralna jedinica za mobilni internet, koja omogućuje simultani pristup mobilnom internetu za 32 putnika, brzine prijenosa podataka do 14 Mb / s. Internetu se može pristupiti s lozinkom. Autobusi s besplatnim pristupom internetu voze na regionalnim linijama prijevozne tvrtke Panturist. Sva vozila s ponuđenim pristupom internetu su označena s posebnom oznakom WiFi, koju putnici mogu lako uočiti u vozilima.

"Ovim projektom želimo uvesti na hrvatsko tržište tehničke standarde, koje grupa Arriva, Deutshce Bahn već pruža milijunima korisnika diljem svijeta", izjavio je Predsjednik Uprave Bo Karlsson.

"Besplatan internet u autobusu je značajna prednost u odnosu na putovanje automobilom. Putnici su odlično prihvatili novu uslugu. U isto vrijeme pristup Internetu je također važan za turiste koji mogu provjeriti i prikupljati informacije tijekom vožnje. Projekt namjeravamo dalje razvijati", izjavio je član uprave Dean Čebohin.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram