Zatvori
Poslovni Puls
17/09/2013

Iznenađenje: Rolls - Royce priprema luksuzni SUV model?

Kad je prošle godine Bentley objavio da će u budućnosti prodavati SUV vozila i na ženevskom salonu predstavio koncept EXP 9, u Rolls-Royceu su se nasmijali...

Bentleyjev SUV u međuvremenu je dobio zeleno svjetlo za proizvodnju jer je ispitivanje tržišta pokazalo da nova generacija vozača ima veliki apetit za automobilima tog segmenta. A tijekom financijske krize tržište SUV vozila pokazalo se ne samo stabilnim nego i vrlo živahnim. Upravo zbog toga su u Rolls-Royceu promijenili mišljenje. Više se ne smiju, nego ozbiljno razmišljaju da SUV dodaju u svoju ponudu.

"I mi još ispitujemo tržište, ali vjerujem da će u budućnosti biti mjesta i za visoko luksuzne SUV modele kakav bi mi ponudili", rekao je Torsten Muller-Otvos, predsjednik uprave Rolls-Roycea, prenosi Autoportal.hr.

Dizajnerski tim već radi na prvim skicama koncepta, a ako se tvrtka odluči i na proizvodnu inačicu, prvi model u prodaji neće se pojaviti prije 2016. godine.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram