Zatvori
Poslovni Puls
20/09/2013

Forbes: Beyonce i Jay-Z najplaćeniji "zvjezdani" par

Drugu godinu zaredom pjevačica Beyonce i njezin suprug reper Jay Z najbolje su plaćene zvijezde prema časopisu Forbes. Njihovi su prihodi procijenjeni na 95 milijuna dolara...

Turneja Beyonce "Mrs. Carter" i Jay Z-ijev album "Watch the Throne" te svjetska turneja u suradnji s reperom Kanye Westom osigurali su glazbenom paru čelnu poziciju.

Prema Forbesu, 32-godišnja Beyonce zaradila je 11 milijuna dolara više od svog supruga zbog uspješne turneje kojom je zarađivala po dva milijuna dolara po nastupu. Također, lansirala je modnu i kozmetičku liniju. Osim prihoda od glazbe Jay Z (43) zaradio je i od prodao udjela u košarkaškom klubu Brooklyn Nets te je otvorio i sportsku agenciju.

Model Gisele Bundchen i njezin suprug nogometaš Tom Brady zaradili su 80 milijuna dolara te zauzeli drugo mjesto popisa. Glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt s prihodima od 50 milijuna dolara nalaze se na trećem mjestu.

Bivše zvijezde televizijskog showa Lude 70-e Ashton Kutcher i Mila Kunis na četvrtom su mjestu s prihodima od 35 milijuna dolara, a slijede ih novopečeni roditelji - zvijezda reality programa Kim Kardashian i reper West sa zajedničkim prihodima od 30 milijuna dolara, prenosi HRT.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram