Zatvori
Poslovni Puls
03/10/2013

Dubrovnik dobiva veliku kockarnicu po uzoru na one iz Monte Carla?

Legendarni reli oldtajmera Bad Homburg - Monte Carlo, koji se održava od 1911. godine, mogao bi uskoro “svratiti” i do Dubrovnika, najavili su to gradonačelnik Andro Vlahušić i voditeljica njemačke udruge “Kroatienhilfe Hochtaunus” iz Bad Homburga Olga Stoos...

Najavljeno je nekoliko projekata, od kojih je najznačajniji organizacija relija od Monte Carla do Dubrovnika. Naime, i Monte Carlo je grad prijatelj Dubrovnika, a proteklog tjedna je u gradu boravio Jean Todt, direktor utrke Formule 1 u Monte Carlu i direktor relija, koji je obećao potporu. Potvrdio je to gradonačelnik Vlahušić.

"Želja nam je povezati relijem naše gradove prijatelje. Start bi bio u Monte Carlu ili Dubrovniku i vozilo bi se preko Bad Homburga. Za projekt smo dobili pristanak predsjednika FIA-e Jeana Todta i čelnih ljudi Svjetske automobilističke organizacije SEnD," istaknuo je Andro Vlahušić. Ideju pozdravlja i predsjednik Oldtimer kluba Dubrovnik Perica Deranja, u čijem se oldtajmeru Fiat Balila Jean Todt fotografirao na Stradunu.

Osim relija, u planu je izgradnja velike kockarnice u Dubrovniku. Poznato je da je Monte Carlo prepoznatljiv po kockarnicama, pa je želja gradonačelnika Vlahušića da se i u Dubrovniku napravi velika kockarnica po uzoru na one iz Monte Carla, piše Slobodna Dalmacija.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram