Zatvori
Poslovni Puls
04/10/2013

Ericsson Nikola Tesla dobio posao u BiH vrijedan 15 milijuna kuna

Predstavnici Ericssona Nikole Tesle i BH Telecoma potpisali su ugovor u području sustava za operativnu podršku telekom operatora (OSS) vrijedan 15 milijuna kuna, izvijestili su danas iz Ericssona Nikole Tesle...

Ugovor su potpisali predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović. Nabavka ovog rješenja omogućit će BH Telecomu veću efikasnost i konkurentnost uz istovremeno jednostavnije i brže uvođenje najmodernijih usluga, navodi se u priopćenju.

Taj je ugovor, prema riječima generalnog direktora BH Telecoma koje se prenose u priopćenju, ključan za Direkciju informacionih tehnologija BH Telecoma, kojem će omogućiti daljnju integraciju poslovnih sustava.

Iz Ericssona Nikole Tesle ističu kako je ta kompanija na području sustava za operativnu podršku (OSS) regionalni centar za kreiranje i implementaciju rješenja iz ove domene.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram