Zatvori
Poslovni Puls
08/10/2013

Američki ulagači u još jednom pokušaju preuzimanja Hajduka

Američki ulagači vratili su se u Split pokušati dovršiti preuzimanje Hajduka, koje im u prvom pokušaju prošlog ljeta nije uspjelo...

Odvjetnik Michael Glover, predstavnik skupine zainteresiranih ulagača iz SAD-a, predao je Gradu novu ponudu za Hajduk.

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju Glover je rekao kako su u nju uključene i izmjene koje se tiču potreba Grada i Hajduka, a koje su istražili otkako su posljednji put bili pod Marjanom.

"Uvrstili smo stavke koje bi trebale zadovoljiti Grad po pitanju kredita i čelnike Hajduka po pitanju dugova. Usredotočili smo se i na bolju budućnost kluba, ulaganje u stadion i plaćanje duga kojemu je Grad jamac", otkrio je Glover.

Zanimljivo je da je to povratka Amerikanaca došlo baš dva dana uoči gradskog vijeća na kojem će se raspravljati o stanju i sudbini Hajduka.

Prije samo nekoliko tjedana splitski je gradonačelnik otkrio kao Amerikanci nisu jedini zainteresirani za ulaganje u Hajduk, te kako je on osobno za prodaju kluba, ali ne želi protiv želje naroda, koji je podijeljen.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram