Zatvori
Poslovni Puls
09/10/2013

Samsung predstavio Galaxy Round - smartphone sa zakrivljenim zaslonom

Samsung je u srijedu predstavio prvi smartphone na svijetu sa zakrivljenim ekranom, varijantu Galaxy Note koja je dovela azijskog diva korak bliže razvoju uređaja s fleksibilnim, pa čak i nesalomljivim ekranima...

"To je korak naprijed prema nesalomljivim gadgetima i fleksibilnim uređajima. Međutim, za sada je ovaj novi mobitel više simoblički proizvod", izjavio je Nam Dae-jong, analitičar tvrtke Hana Daetoo Securities, dodajući da Samsung još nema kapacitet za proizvodnju velikih razmjera zakrivljenih ekrana za novi Galaxy Round.

Galaxy Round je pokušaj Samsunga da izazove zanimanje kupaca za mobitele sa zakrivljenim ekranom iako on vjerojatno neće postati hit jer mu nedostaju druge karakteristikike koje bi ga učinile privlačnim, kazao je.

Samsungov 5,7-inčni smartphone zakrivljenog ekrana Galaxy Round težak je 154 grama.

Ovaj smartphone prvotno će biti dostupan samo u Južnoj Koreji po cijeni od tisuću dolara, a još nije donesena odluka o njegovoj prodaji na drugim tržištima, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram