Zatvori
Poslovni Puls
11/10/2013

Dramatično u Srbiji: "Prijeti nam argentinski scenarij!"

Prvi dopredsjednik srbijanske vlade Aleksandar Vučić izjavio u petak da se Srbija mora mijenjati jer joj u suprotnom prijeti "argentinski scenarij"...

"Nemamo nijednu skupštinu grada ili općinu koja posluje dobro, od Subotice do Vranja. Naša država je bolesna, bolesna je vlada, lokalne samouprave, javna poduzeća. Ne možemo u bolesnom sustavu prihvaćati bolesne manire i navike", rekao je Vučić govoreći pred studentima u Leskovcu, na jugu Srbije.

"Ako ovako nastavimo za godinu do godinu i pol imat ćemo argentinski scenarij. Ja u takvom scenariju ne bih želio sudjelovati", istaknuo je Vučić.

Srbijanski vicepremijer je i ranije ovog tjedna u intervjuu magazinu "Nedeljnik", objašnjavajući potrebu uvođenja paketa mjera za popravak stanja u državnim financijama, javnom sektoru i gospodarstvu, istaknuo kako bi, da su mjere izostale, "za godinu dana imali Argentinu" ustvrdivši: "Ne bi bilo novca za vojsku i policiju, za lijekove u ljekarnama, imali bismo kaos na ulicama".

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram