Zatvori
Poslovni Puls
12/10/2013

Sjajan prvi dan osječke "The Geek Gathering" IT konferencije

Službeno je - geekovi su pokorili Osijek. Njih čak 250 navalilo je na ulaz čim se info desk otvorio: svi su požurili po svoje akreditacije kako bi što prije postali dio The Geek Gatheringa...

Za uvod u dobru atmosferu geekovskog raspoloženja pobrinuo se Davor Pavuna svojim predavanjem „The Universe and Our Planet: A True Challenge to All Geeks“ kojim ih je osvojio. Postavljeni Wall of Tweets nije prestajao izbacivati tweetove uzbuđenih i oduševljenih geekova.

Dobra atmosfera nastavila se na predavanjima Amerikanaca Ruth Suehle i Toma Buchoka. Majstori kotlića pobrinuli su se da i klopa bude za 5: fiš paprikaš jeo se s jednakim oduševljenjem s kojim su se slušala i predavanja. Geekovska zabava koja je privukla i Osječane je retro gaming, koji vraća u dane djetinstva kada smo tek počeli otkrivati video-igrice, uz jedan novitet – Red Bull Formula 1 simulator.

Nakon dana prepunog predavanja, geekovi su pokazali da računala nisu jedino što znaju: plesna atmosfera u kafiću Uzdravlje bila je izvrstan zaključak dana.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram