Zatvori
Poslovni Puls
16/10/2013

Kakva ironija: iPhone korisnici prijavljuju tzv. "plavi ekran smrti"

Vlasnici Appleovog smartphonea iPhone5S ponovo imaju razloga za nezadovoljstvo nakon što im se počeo pojavljivati tzv. "plavi ekran smrti", zbog čega se njihovi uređaji resetiraju...

Ova se greška obično povezivala sa starijim operativnim sustavima Windows, ali mnoštvo korisnika iPhonea 5S se žali na sličan problem.

Twitter i Appleovi forumi su preplavljeni žalbama korisnika koji javljaju kako se na njihovim uređajima pojavi plavi ekran, a nekoliko sekundi nakon toga se mobitel resetira. Neki tvrde kako grešku uzrokuje  iWorks aplikacija, a to se može izbjeći gašenjem iCloud sinkronizacije s Apple Pages, Keynote i Numbers aplikacijama.

Apple je već ranije bio prisiljen ponuditi patcheve zbog problema, odnosno "bugova" koje je imao iOS7 operativni sustav.

Istraživanje Crittercisma pokazalo je kako se iPhone 5S dvostruko češće "ruši" u odnosu na iPhone 5 ili 5C, jer je njihov postotak "rušenja" manji od 1 posto.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram