Zatvori
Poslovni Puls
23/10/2013

Ovo je inovativni novčanik kojeg moraju imati svi shoppingholičari

Novčanik Living Wallet izgleda poput običnog novčanika, ali je on itekako poseban. Radi se o novčaniku koji spriječava vlasnika da pretjerano troši...

Living Wallet na sebi ima male kotačiće i povezuje se s aplikacijom Zaim, koja je kompatibilna s iPhone, iPad i uređajima koji koriste operativni sustav Android.

Ima dva različita moda, mod za štednju i mod za potrošnju. U prvom modu novčanik izvodi trikove kako bi vam pomogao da uštedite novac te vam bježi pomoću svojih malih kotačića. Ukoliko ga uhvatite, on glasno viče: "Ne, ne diraj me! Upomoć!". Ukoliko vas ni to ne zaustavi, mobitel putem aplikacije poziva vašu majku ili joj šalje email.

Ukoliko vaš račun u banci može podnijeti vaše potrošačke navike, novčanik možete prebaciti na potrošački mod. Tada se čuje Beethovenova muzika, kao i recitiranje naziva popularnih proizvoda na Amazon internetskoj trgovini.

Zasad nije poznato da li će se novčanik naći u prodaji i koliko će iznositi njegova cijena.

Ako je bilo sumnje - riječ je o japanskom proizvodu...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram