Zatvori
Poslovni Puls
30/10/2013

Croatia Airlines za 800 kn nudi dvije povratne karte unutar Hrvatske!

Dvije povratne karte Croatia Airlinesa letove Zagreb - Dubrovnik/Split/Zadar/Pula dostupne su već od 800 kuna uz uvjet da dvije osobe putuju zajedno u oba smjera, a jednosmjerna putovanja unutar Hrvatske već od 270 kuna...

Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage (do 15 kilograma) po osobi, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje. Broj raspoloživih sjedala po navedenoj je cijeni ograničen, a karte se trebaju iskoristiti do 31. ožujka 2014. Godine, pišu iz nacionalne avio tvrtke.

Putnici u sklopu ove ponude na dar dobivaju i Zagreb Card, karticu koja vrijedi 24 sata na dan i koja omogućuje popuste u mnogim zagrebačkim muzejima, restoranima i trgovinama, kao i niz drugih pogodnosti.

Na redovitim domaćim letovima Croatia Airlinesa putnicima su dostupne i jednosmjerne zrakoplovne karte po cijeni već od 270 kuna. Ova ponuda vrijedi za određene letove Croatia Airinesa iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule u Zagreb, kao i obratno, a putovanja po promotivnoj cijeni mogu se realizirati do 29. ožujka 2014. Godine, javljaju iz CA.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram