Zatvori
Poslovni Puls
05/11/2013

Blogomanija je najveća regionalna konferencija posvećena blogovima i online sadržaju

Od danas se možete prijaviti za sudjelovanje na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i sadržaju na internetu, koja se održava na Kopaoniku, Srbija od 28. studenog do 01. prosinca...

Na Blogomaniji 2013 će kroz predavanja, radionice i panel diskusije biti riječi o važnosti kvalitetnog sadržaja na internetu.

Na Blogomaniji će i ove godine učestvovati dokazani stručnjaci u svojim područjima, koji će kroz razne forme prezentacija svoje iskustvo i znanje podijeliti sa sudionicima.

Neki od govornika koji su do sada potvrdili sudjelovanje su Borislav Miljanović, Robert Čoban, Miloš Čirič, Krešimir Macan, Ivan Brezak Brkan, Gabrijela Stjepanović, Zoran Baranac, Ivan Rečević, Darko Buldioski, Vladimir Vulić i drugi.

Pored kvalitetnih predavanja, radionica i panela, sve sudionike očekuju i brojne aktivnosti van programa, o kojima će biti više riječi slijedećih dana, poručuju organizatori.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram