Zatvori
Jasmin Hadzic
06/11/2013

Najpoznatiji hrvatski startup Farmeron traži nove zaposlenike

Vjerojatno najpoznatiji hrvatski softverski startup Farmeron na svom je službenom blogu najavio otvaranje ureda u Zagrebu i zapošljavanje novih djelatnika...

Farmeron, sa sjedištem u Osijeku, otvara razvojni ured u Zagrebu gdje namjerava zaposliti tri ASP.NET backend developera, a za očekivati je da će uskoro biti otvorena i druga radna mjesta.

"Otvaramo naš razvojni ured u Zagrebu jer vjerujemo da tamo ima puno pametnih i strasnih ljudi koji imaju želju i volju pomoći nam da se razvijamo još brže i agresivnije", stoji u Farmeronovoj poruci zainteresiranim programerima.

Iako neki Osijek prozivaju malom hrvatskom "Silicijskom dolinom" i to zbog nekoliko uspješnih IT tvrtki okupljenih u inicijativu Osijek Software City čini se kako je Farmeron iscrpio potencijal lokalnog talenta što je zorno demonstrirano kada nisu mogli pronaći programera niti za plaću od 10.000 kuna.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram