Zatvori
Poslovni Puls
12/11/2013

[EKSKLUZIVNO] Zimo.co preuzeo portal Facebook Hrvatska

Hrvatska medijska kompanija ZIMO Digital koji su ujedno i vlasnici tehnološkog bloga ZIMO, postala je 100 postotnim vlasnikom portala Facebook Hrvatska, neslužbenog bloga o najvećoj društvenoj mreži na svijetu...

Ovo je prva akvizicija ZIMO Digitala koji širi svoju mrežu medija među kojima se trenutno nalaze dva portala, www.zimo.co — blog tehnološki usmjerenog karaktera te sada i Facebook Hrvatska (www.facebook-hrvatska.com) na kojem će se moći pratiti sve vijesti vezane uz najveću društvenu mrežu.

Preuzimanje bloga Facebook Hrvatska od strane ove mlade i perspektivne grupe stručnjaka samo pokazuje da je ZIMO Digital jedna vrlo lukrativna domaća kompanija koja se od uspješnog startupa razvila u ozbiljnog tržišnog konkurenta koji okuplja vrhunske stručnjake iz IT industrije..

“Facebook Hrvatska je vrlo značajan i perspektivan portal koji se već profilirao kao izvor informacija o danas već neizostavnoj društvenoj mreži - Facebook. Svi mi želimo znati novosti vezane uz ovu društvenu mrežu, što nas čeka u budućnosti, kako osmisliti uspješne kampanje, kako upravljati podacima koje nam prikuplja Facebook, postavke privatnosti, otvaranje novih profila i stranica i sl. Ovaj portal se vrlo snažno nadopunjuje na naš ZIMO koji je već prepoznat kao jedan od vodećih portala kada govorimo o tehnologiji, lifestyleu i društvenim mrežama", istaknuo je direktor ZIMO Digitala Saša Fišter.

Facebook Hrvatska će se i dalje baviti temama koje će u potpunosti biti posvećene i usmjerene na Facebook i njegovo značenje u današnjem svijetu online komunikacije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram