Zatvori
Poslovni Puls
13/11/2013

Ultra Europe iduće godine ponovno u Splitu: Partijaneri će trošiti milijune kuna

Organizatori Ultra music festivala u Splitu održali su press konferenciju na kojoj su najavili izdanje tog glazbenog mega događaja za 2014.godinu. Festival će trajati, kako smo već najavili, tri dana na splitskom Poljudu i to 11., 12. I 13. srpnja, a četvrti dan se premješta na neki od otoka...

Ne zna se još hoće li Hvar i 2014.godine biti domaćin završnice festivala. Naime, dok je u Splitu 'lupalo' cijelu noć i nitko se nije bunio, hvarski beach party se održavao u posljepodnevnim satima i završio je u ponoć, a pojedini Hvarani su u medijima potom grintali zbog, kako su rekli, razuzdane mladeži, piše Slobodna Dalmacija.

Premijerno je predstavljen i deveteominutni službeni „aftermovie“ koji je odmah potom objavljen i na službenim stranicama Ultre Europea, Ultra Worldwide i na Youtubeu. Ako je suditi po gledanosti tih filmova iz Miamija, Argentine, Split će dobiti milijunsku reklamu.

Inače, najeftinije karte će zapadati 75 eura za sva tri dana, dok će njihova cijena kako se festival bude približavao i te kako rasti. Organizatori će pustiti i jeftinije karte, ali samo za građane s hrvatskom putovnicom, piše Slobodna Dalmacija.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram