Zatvori
Poslovni Puls
21/11/2013

[VIDEO] Dirljivi oproštaj od Microsoftovog šefa na odlasku Stevea Ballmera

Izvršni direktor Microsofta Steve Ballmer prisustvovao je svom posljednjem godišnjem okupljanju dioničara u toj kompaniji...

On nije plakao zbog odlaska, ali to je zamalo učinio Bill Gates.

Emotivni šef Microsofta, naime, gotovo je zaplakao govoreći o novom direktoru kompanije. Još se ne zna tko će naslijediti Ballmera, ali Gates je objasnio da se vrše intervjui i izvan i unutar kompanije.

"Biti će teško pronaći zamjenu na toj zahtjevnoj poziciji. Želim ti zahvaliti za vodstvo proteklih 13 godina. Nevjerojatna privilegija je voditi izuzetno talentiranu grupu zaposlenih koji rade za nas", kazao je Gates prije nego što su ga preuzele emocije, a suzdržavajući se od suza je nastavio:

"Imamo obavezu osigurati da idući direktor bude prava osoba u pravo vrijeme za tvrtku koju obojica volimo. Dijelimo odgovornost za uspjeh Microsofta kao kompanije koja svijet čini boljim mjestom".

Gates i Ballmer jedini su ljudi koji su radili na ovoj poziciji u Microsoftu, a njihova dugogodišnja suradnja je formirala tvrtku u ono što je danas.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram