Zatvori
Poslovni Puls
22/11/2013

Evo koliko će estradnjaci dobiti za novogodišnje gaže

Iako je kriza, neke zvijezde se ući u novu godinu bogatije za čak 50 tisuća eura. Cifre za nastupe za Novu godinu su u zadnjih godinu dana pale, ali najpopularnije zvijezde ne očajavaju - tako Jutarnji list saznaje koliko će naše zvijezde zaraditi ulaskom u 2014. godinu...

Poznavatelji prilika ističu da su cijene ovogodišnjih nastupa pjevača jako pale u odnosu na prethodne godine. Većina se slaže da će za doček 2014. glazbenici u prosjeku zaraditi dvadeset posto manje nego prijašnjih godina.

Severina Vučković će u novu godinu, nagađa se, ući bogatija za 50 tisuća eura. Pjevačica će nastupati u hotelu Splendid u crnogorskim Bečićima. Honorar joj je navodno veći od prošlogodišnjeg za čak 20 tisuća eura.

Tony Cetinski drugi je po zaradi. Nastupit će na gradskom trgu u Poreču, navodno, za 45 tisuća eura.

Gibonni je na trećem mjestu. On će svirati u Splitu, navodno, za 40 tisuća eura, a Prljavo kazalište će nastupiti u Skoplju za, kako se navodi, 30 tisuća eura.

Na riječkom korzu nastupit će Massimo Savić za navodnih 15 tisuća eura, a ondje će svirati i Goran Bare za navodno 10 tisuća eura.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram