Zatvori
Poslovni Puls
28/11/2013

Veliko zanimanje brazilskih turista za Hrvatsku

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Slovenska turistička organizacija (STO) ovih dana zajednički predstavljaju turističke ponude dvije zemlje na poslovnim radionicama u Brazilu, a prva takva radionica održana jučer u Sao Paulu pokazala je da je zanimanje za Hrvatskom u toj zemlji veliko, izvijestili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a...

Napominjući da je na radionici u Sao Paolu bilo 15 hrvatskih i 120 brazilskih turističkih subjekata, iz HTZ-a ističu da je veliko zanimanje brazilskih turističkih partnera za Hrvatskom rezultat i uloženog truda te promotivnih aktivnosti na tom tržištu koje su počele prošle godine.

Slijedeća radionica održat će se 28. studenog u Rio de Janeiru, a i na njoj se očekuje velik broj brazilskih turističkih partnera.

Iz HTZ-a ističu i da je po njihovim podacima ove godine u Hrvatskoj u prvih deset mjeseci boravilo 78 posto više brazilskih turista nego prošle godine ili njih blizu 55 tisuća, a s više od 120 tisuća noćenja u plusu su od 63 posto.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram