Zatvori
Poslovni Puls
05/12/2013

Američki gradić svog zaposlenika počinje plaćati bitcoinima!

Grad Vicco u američkoj saveznoj državi Kentucky plaćat će svoje zaposlenike bitcoinima, a gradske vlasti odlučile su početi od šefa policije...

Gradske vlasti u Viccu priopćile su kako neće biti problema u plaćanju šefa policije Tonyja Vaughna virtualnom valutom, koja posljednjih mjeseci bilježi rapidan rast i korištenje širom svijeta.

Bitcoini omogućuju korisnicima sigurno plaćanje uz gotovo potpunu anonimnost, izbjegavajući propise i ograničenja kojima podliježu standardne valute.

Vaughn je samostalno podnio zahtjev za plaćanje u bitcoinima prošlog mjeseca, a gradske vlasti su nakon konzultiranja sa stručnjacima odlučile ispuniti ovaj neobični zahtjev.

"Njegova iduća plaća biti će isplaćena u bitcoinima. Napravljeni su računi i za grad i za Tonyja te neće biti nikakvih problema u vezi s plaćanjem u virtualnoj valuti. Želimo biti u samom vrhu i što progresivniji grad", izjavio je Johnny Cummings, gradonačelnik Vicca, prenose američki mediji.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram