Zatvori
Poslovni Puls
05/12/2013

Hrvatima najomiljeniji City Center one shopping centar

Istraživanje GfK Centra za tržišna istraživanja potvrdilo je status City Centera one kao omiljenog shopping odredišta u Hrvatskoj...

Sve ankete provedene među građanima već godinama stavljaju City Center one na prvo mjesto kvalitetnog i ugodnog shoppinga, pa su ti Centri dobitnici i prestižnih nagrada za kvalitetu: Qudal, Best Buy i Superbrands, što je dodatno potvrđeno ovim istraživanjem provedenim u trećem kvartalu 2013. godine.

Na pitanje koji shopping centar najčešće posjećuju, više od 30 posto ispitanika iz Zagreba i okolice u ovom istraživanju se odlučilo za City Center one East i West, što je najviši postotak za ovo područje. Čak 77 posto posjetitelja dva zagrebačka Centra dolazi iz urbane sredine, tj. iz naselja koja broje više od 100.000 stanovnika.

Dalmatinci su naveli City Center one Split kao shopping centar koji najčešće posjećuju, u postotku od 33,80 posto, te konkurenciju u toj regiji ostavili iza sebe.

Istraživanje je pokazalo da potrošači u Hrvatskoj najviše u shopping centrima cijene dobar omjer cijene i kvalitete, raznolik asortiman te dobre akcije i popuste, navodi se u priopćenju.

Foto: Facebook

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram