Zatvori
Jasmin Hadzic
09/12/2013

Europa napokon dobila svoj TechCrunch - Tech.eu

Europska startup scena sigurno će s velikim odobravanjem pozdraviti lansiranje novog profesionalnog bloga koji će detaljno pokrivati sva startup zbivanja na "Starom kontinentu"...

Silicijska dolina ima "svoj" TechCrunch, a Europa je prije nekoliko dana dobila Tech.eu!

Riječ je o novom medijskom projektu kojeg je sa suradnicima pokrenuo Robin Wauters, bivši urednik već spomenutog TechCruncha i The Next Weba. Zanimljivo, među suradnicima na ovom zanimljivom medijskom projektu nalazi se i jedan Hrvat - Ivo Špigel iz zagrebačke IT tvrtke Perpetuum Mobile.

Špigel nam kaže kako Tech.eu želi pokrivati čitavu Europu, a ne samo "uobičajene startup centre" poput Londona i Berlina.

"Posvuda u Europi ima puno zanimljivih startup projekata", kaže Špigel koji dodaje kako Europi nedostaje kvalitetna publikacija koja dobro i temeljito pokriva sva zbivanja na europskoj high tech i startup sceni.

"Želimo pisati analitičnije i nešto duže tekstove koji će u potpunosti izbjegavati copy - paste pristup iz PR objava", rekao nam je Špigel.

Osnivač Tech.eu-a, Wauters u prvom objavljenom članku navodi kako je u tijeku zatvaranje prve mini ulagačke runde koja će im omogućiti da razviju kvalitetnu medijsku mrežu koja će pokrivati europsku IT i startup scenu.

Napomena: PoslovniPuls ima poslovnu suradnju s tvrtkom Perpetuum Mobile

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram