Zatvori
Poslovni Puls
18/12/2013

Imate startup projekt? Zagrebački inkubator poduzetništva traži nove timove!

Ostalo je još samo četiri dana kako biste mogli prijaviti svoj projekt u Zagrebački inkubator poduzetništva! Zagrebački inkubator poduzetništva poziva ambiciozne pokretače startup projekata uz moto ‘We will challenge, encourage and support you!’...

Ako imate ideju, počeli ste ju razvijati, a niste sigurni kako, niste sigurni kome ćete prodavati svoj proizvod, ne znate kako se otvara firma; ili sve to već znate, ali se projekt ipak ne razvija kako ste očekivali tada vam je potrebna pomoć ljudi koji su sve to prošli, koji su napravili svoj dio grešaka, ali su iz njih uspjeli naučiti potrebno i na kraju pokrenuli uspješan startup. Oni vas čekaju u ZIPu.

Četvrta generacija timova proći će program temeljen na lean startup metodi koji će im pomoći u provjeri njihovog business modela i nalaženju prvih korisnika i kupaca. Ubrzati će vaš razvoj, smanjiti vrijeme i energiju uloženu u nebitne stvari. ZIP timovi će naučiti komunicirati s medijima, a imati će i puno prilika to pokazati. Tehnološka potpora omogućena je svakom timu. Sve ovo je za ZIP timove potpuno besplatno, stoji u priopćenju iz ZIP-a.

Prijave su otvorene do 22.12. do 23:59, a sva potrebna dokumentacija se nalazi na stranici www.zipzg.com. Program počinje sredinom siječnja 2014. godine. Prijavite se!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram