Zatvori
Poslovni Puls
27/12/2013

Air Serbia od iduće godine širi mrežu odredišta

"Air Serbia" će iduće godine proširiti mrežu sadašnjih 27 odredišta u Europi i svijetu i vratiti se u američke i kanadske zračne luke, javljaju iz te tvrtke...

Od Nove godine najavljuje se uspostavljanje linija sa Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadom nakon što se u siječnju očekuje povratak i prvih pilota bivšeg JAT Airwaysa koji su bili na obuci za pilotiranje novim zrakopolovom Airbus A319, kojeg "Air Serbia" odnedavno ima u svojoj floti.

Nakon formiranja zajedničke tvrtke vlade Srbije i nacionalne kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad", započeli su pregovori o uspostavi novih linija, izvijestila je Radio-televizija Srbije. Trenutačno se pregovara sa zrakoplovnim vlastima Saudijske Arabije, Japana, Južne Afrike, Indonezije, Sejšela, Bahreina, Omana, Jordana i Singapura, a ti bi ugovori omogućili da se srbijanska zrakoplovna kompanija na tim tržištima pojavi poslije višegodišnje pauze.

"Planiramo prvo letjeti za Bejrut, zatim za Varnu, Sofiju, a poslije toga moguće i za Kairo, ovisno o političkoj situaciji. Morat ćemo se još potruditi da stvorimo svoju mrežu", izjavio je prvi čovjek "Air Serbie" Dane Kondić.

"Air Serbia" trenutačno ima na raspolaganju 16 zrakoplova i namjerava se ozbiljnije angažirati i na uspostavi čarter letova, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram