Zatvori
Poslovni Puls
30/12/2013

Dubrovnik za Novu godinu očekuje oko 4.000 turista

Novogodišnje bi praznike u Dubrovniku trebalo provesti oko četiri tisuće turista. Kao i prethodnih godina, stižu iz cijele regije. Najveća gužva očekuje se na Stradunu uz koncerte, no zabavu nude i hoteli...

Na Stradunu će zabava biti besplatna, a to u ovo recesijsko vrijeme nije zanemarivo. Upravo zbog toga Turistička zajednica nudi zabavu koja bi trebala zadovoljiti najrazličitije ukuse. Do Stare godine svaku će se večer na Stradunu izmjenjivati poznati hrvatski pjevači.

Za blagdane će u Dubrovniku biti otvoreno 15-ak hotela, a pet ih organizira dočeke. Gostima su pripremili bogat program i raznoliku ponudu. U onima luksuznijima nude novogodišnje gala-večere za stotinjak eura ili dvodnevne aranžmane od 200 eura pa naviše.

Uz Dubrovčane i goste iz cijele Hrvatske, Novu će godinu na Stradunu, prema najavama, dočekati i turisti iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Albanije te Bugarske, javlja HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram