Zatvori
Poslovni Puls
03/01/2014

BusinessInsider Hrvatsku uvrstio u top 14 svjetskih turističkih odredišta!

Business news portal Business Insider Australia u preporukama za ovogodišnja putovanja među 14 najboljih i najtoplijih svjetskih odredišta koje svakako treba posjetiti spominje i Hrvatsku kao novu članicu Europske unije te kao zemlju s mnogo kulturnih zbivanja i festivala...

U članku na tom portalu Hrvatska je preporučena kao sedmo odredište u svijetu među njih 14, od gradova i zemalja poput Kube, Bangkoka (Tajland), Portlanda (Maine), Islanda, Tel Aviva (Izrael), Hong Konga, Bocvane, Brazila, Tokija (Japan), The Great Barrier Reefa (Australija), Austina (Teksas), Nikaragve i Berlina (Njemačka) do svemira (tzv. svemirska putovanja) i 25 najboljih svjetskih hotela.

Hrvatsku predstavljaju i kao zemlju koja sve više privlači turiste te kao zemlju koju kao službenu članicu Europske unije očekuje ozbiljan turistički boom. Skreću pozornost na njezine poznate, prekrasne plaže, obalu i Jadransko more te na povijesnu arhitekturu na UNESCO-ovoj listi svjetske baštine te na svježu mediteransku hranu i vina.

I istraživanje American Express Travela o top destinacijama i putničkim trendovima u 2014. godini, svrstalo je Hrvatsku u jednu od deset destinacija koje treba vidjeti. Istraživanje je uključivalo gotovo dvije stotine Amexovih putničkih savjetnika, a lista uključuje kraljevske lokacije za medeni mjesec, ali i domaćine svjetskih sportskih događanja. Tako se Hrvatska našla u društvu Sejšela, Novog Zelanda, Brazila, Vijetnama, Butana, Aljaske, Norveške, Grenade i Grčke, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram