Zatvori
Jasmin Hadzic
13/01/2014

Ryanair i Google rade na revolucionarnom načinu kupovanja aviokarata na internetu?

Šef najveće europske niskobudžetne aviokompanije Ryanair otkrio je kako njegova kompanija surađuje s Googleom na novom "revolucionarnom"načinu kupovanja aviokarata na internetu...

U razgovoru za irski Independent Michael O'Leary iz Ryanaira objavio je kako Ryanair surađuje s internetskim divom Google koji u pripremi ima vlastiti servis za pretraživanje i kupovinu zrakoplovnih karata na internetu.

O'Leary, inače poznat po bombastičnim izjavama i neortodoksnom nastupu u javnosti, kaže kako Google razvija vlastiti servis za pretragu i kupovinu aviokarata koji će "uništiti" slične internetske servise poput SkyScannera.

Prema njegovim riječima, Googleov servis omogućiti će korisnicima da pronađu najjeftiniju zrakoplovnu kartu za rutu koju žele i zatim je kupe na vrlo jednostavan i dostupan način.

O'Leary također ističe kako vidi veliku priliku u razvoju mobilnih i "big data" tehnologija.

"U Europi iskustvo leta se neće previše promijeniti, ali distribucija svakako hoće. Sve prelazi na digitalno i mobilno. Prilike za dodatne prihode na mobitelima su ogromne", rekao je O'Leary i dodao kako očekuje da će za pet godina Ryanairovi putnici sve usluge kupovati i plaćati putem svojih mobilnih uređaja.

Googleov avio servis trebao bi proraditi već ovog proljeća.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram