Zatvori
Poslovni Puls
22/01/2014

Croatia Airlines Dubrovniku ponudila zrakoplovne karte po 780 kn

Sastanak radne grupe za poboljšanje zrakoplovne povezanosti održan je danas u Uredu gradonačelnika Grada Dubrovnika. Uz predstavnike Grada Dubrovnika, predvođene gradonačelnikom Vlahušićem, sastanku je nazočio i direktor Zračne Luke Dubrovnik Roko Tolić...

Tema sastanka bia je ponuda koju je Gradu Dubrovniku dostavila Croatia Airlines. Ponuda se odnosi na fiksnu cijenu povratne karte od otprilike 780 kn za stanovnike dubrovačkog područja tijekom ljetne sezone uz uvjet kupnje po modelu „puno za prazno“.

Sudionici sastanka ocijenili su ponudu vrijednim naporom Croatia Airlinesa te pohvalili brzinu i poslovnost nacionalnog avioprijevoznika nakon sastanka gradonačelnika s ministrom pomorstva, prometa i infrastrukture Sinišom Hajdaš-Dončićem.

Ponuda predstavlja prvi korak te će kordinacija Grada Dubrovnika, Zračne luke Dubrovnik, Croatia Airlinesa i Ministarstva biti nastavljena zakonskim usklađenjem procedure koja će na kraju dovesti do povoljnijih karata za stanovnike cijelog juga Hrvatske koji su granicom odvojeni od ostatka zemlje. Očekuje se da će u najskorijem roku Croatia Airlines uvesti broj rotacija prema Dubrovniku sukaldno obvezama preuzetim po PSO, što bi također predstavljalo korak naprijed u prometnom povezivanju Dubrovnika sa Zagrebom, zaključeno je na sastanku.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram