Zatvori
Poslovni Puls
26/02/2014

Ugledne predavačice iz Microsofta i SeedCampa na ZIP MasterClassu...

ZIP MasterClass predavanja se nastavljaju! Ovaj put dolaze Roxanne Varza iz Pariza, te Reshma Sohoni iz Londona...

Roxanne Varza vodi Microsoftove startup projekte i to Bizpark i Microsoft Ventures programe. Prije Microsofta radila je za nekoliko europskih startupova te je suosnivačica tehnološkog portala Tech.eu. S razlogom je u travnju 2012. godine stavljena na Business Insiderovu listu top 30 žena mlađih od 30 godina u tehnološkom sektoru.

Reshma Sohoni karijeru je započela u investicijskom bankarstvu, nakon čega je provela 3 godine u Vodafonu, nakon čega se pridružuje poduzetničkom timu u 3i. Danas je partner u SeedCampu, europskom akceleratoru poduzetništva sa sjedištem u Londonu. Njena područja kompetencije su investicije na području zabave, mode, B2B, putovanja i financijskih usluga.

ZIP MasterClass je projekt Zagrebačkog inkubatora poduzetništva koji se održava četvrti put za redom. Kako bi približili svijet startupova mladima i što bolje ih educirali ZIP u suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država organizira predavanja i druženje sa svjetski poznatim poduzetnicima.

Četvrti ZIP MasterClass održati će se 11. ožujka u ZIP.Events prostoru (Ulica kralja Zvonimira 8) s početkom u 17 sati.

Ne propustite poslušati ove dvije gošće sa višegodišnjim iskustvom u svijetu startupa!

Predavanja su besplatna, registrirajte se putem Entria jer je broj mjesta ograničen.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram