Zatvori
Poslovni Puls
27/02/2014

Dubrovnik i Split u TOP 10 gradova s najboljim hotelima!

Hrvatski gradovi Dubrovnik i Split su se kvalitetom, ponudom i uslugom u svojim hotelima svrstali za ovu godinu na 4. odnosno 10. mjesto jedne od najpoznatijih svjetskih 'ljestvica' gradova s najboljim hotelima 'Top 100' portala trivago.com...

Osim Hrvatske, koja na toj listi među prvih deset ima dvije destinacije - Dubrovnik na 4. i Split na 10. mjestu, zanimljivo je i da su među prvih deset čak tri poljska grada, uz Gdanjsk, tu je još i Krakov na 6. mjestu, te Varšava na 9. mjestu.

Zanimljivost je i da su oba hrvatska grada, kao i sva tri poljska označena i dodatnom zvjezdicom koja upućujena to da su i na popisu svjetske baštine UNESCO-a.

Rangiranje najboljih odredišta u svijetu i njihovih hotela trivago.com radi na temelju više od 82 milijuna recenzija/ocjena korisnika s više od 200 online booking web stranica, a rang sadrže samo hoteli s više od 60 recenzije i gradovi s više od 130 hotela.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram